Lamă ultra-ascuțită pentru precizie – cuțitul Nakiri de la kjøk impresionează cu o lamă ultra-ascuțită de 17 cm lungime, realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care este călit într-un cuptor special. Cu o duritate Rockwell de 58±2 HRC, acest cuțit de bucătar în stil japonez oferă performanțe de tăiere excepționale pentru rezultate perfecte.
Versatil – acest cuțit de bucătărie este un adevărat universal și taie fără efort toate tipurile de carne, pește și legume. Ideal pentru a tăia cubulețe legume sau pentru a tăia cu ușurință peștele și carnea, cuțitul pentru legume este însoțitorul perfect pentru aventurile tale culinare.
Mâner ergonomic din lemn real cu lungimea de 13 cm – mânerul antiderapant, cu formă ergonomică, din lemn de măslin antibacterian și rezistent la căldură oferă o prindere sigură. Indiferent dacă este dreptaci sau stângaci, acest mâner asigură o manevrare confortabilă și un control optim la tăiere.
Siguranță și protecție – pentru siguranță la tăiere, mânerul mânerului asigură o prindere fermă, în timp ce capacul de protecție inclus protejează cuțitul Nakiri atunci când nu este utilizat. Astfel, cuțitul rămâne întotdeauna în cea mai bună stare și gata pentru următoarea utilizare.
Lama antiaderenta pentru curatare usoara – lama antiaderenta ofera cutitului de bucatar profesionist o suprafata fina si neteda, care impiedica lipirea resturilor de mancare. Acest lucru face curățarea o briză. Ia acum un cuțit de bucătar foarte ascuțit și experimentează bucătăria japoneză în bucătăria ta!