Suport tehnic: 0728-779908
Inregistrare Login

Cosul tau

0 produse  -  0

Cos de cumparaturi

Cosul de cumparaturi este gol.
Livrare rapida Calitate garantata

produse similare

Pret produs:

80 Ron

Pret produs:

80 Ron

Pret produs:

80 Ron

Pret produs:

80 Ron

Pret produs:

80 Ron

butonMore.png

Mai multe
produse similare

Close

Site-ul www.powerconnect.ro, denumit in continuare PowerConnect, este administrat de SC Power Connect Net SRL, numita in continuare Vanzator, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J24/1099/2012 si avand Codul Unic de Inregistrare: RO 31012382.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Vanzatorul isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

 

1. Utilizarea Site-ului

Intregul continut al site-ului PowerConnect - imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Vanzatorului si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Vanzator a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Numele brand-urilor prezente pe acest site precum si logo-urile asociate acestora sunt marci inregistrate ale proprietarilor respectivi.

Sigla PowerConnect este marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare.

Vanzatorul garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul PowerConnect si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Vanzatorului fara acordul prealabil scris al acestuia.

 

2. Produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Vanzatorul nu ofera nicio garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop.

Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate. Vanzatorul si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul PowerConnect, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de Vanzator prin calitatea sa de importator direct. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de catre Vanzator oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Vanzator de la acest client.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile.

 

3. Preturi

Preturile prezentate includ TVA (19%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica pretul pentru produsele aduse la comanda. Pretul produselor aduse la comanda poate fi influentat de cursul valutar sau de alte taxe si accize. Este posibil ca stocul sa se modifice intre momentul plasarii comenzii si momentul acceptarii acesteia, iar din acest motiv anumite produse pot sa nu fie disponibile.

Power Connect Net SRL nu poate fi trasa la raspundere in cazul in care preturile prezentate pe site-ul www.powerconnect.ro sunt greșite, inclusiv in cazul in care au fost afisate eronat din culpa proprie. Pretul si disponibilitatea articolelor vor fi confirmate telefonic doar de catre consultantul de vanzari.

 

4. Livrare

Livrarea produselor se va face oriunde in Romania. Vanzatorul  isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin confirmare online (de catre client) sau prin confirmare telefonica.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit.

Livrarea produselor se face cu :

 

- Cargus - 16,9 lei ramburs inclus, in localitatile acoperite, livrare in 24-48 ore. In localitatile care nu se regasesc in lista celor acoperite de Cargus costul este mai mare si se calculeaza in functie de km suplimentari.

 

- Prioripost - 19,9 lei, livrare in 2-3 zile lucratoare.

 

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. Politica companiei de curierat nu accepta deschiderea coletelor decat dupa efectuarea platii. PowerConnect nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

 

5. Plata

Plata produselor comandate se poate efectua in numerar la livrarea produselor (ramburs) sau in avans prin mijloace bancare. Vanzatorul  isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata. Dovada platii trebuie trimisa catre Vanzator la adresa de e-mail info@powerconnect.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Vanzatorului.

De asemenea, plata produselor se poate efectua si online, cu card de credit. Incasarile prin card online se fac folosind serviciile unei terte companii care asigura pe deplin securitatea tranzactiilor tale.

 

6. Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia Vanzatorului emisa prin calitatea sa de importator direct, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de factura fiscala si certificat de garantie.

Acumulatori - 12 luni

Incarcatoare - 24 luni

In cazul in care produsul are un defect in perioada garantiei il inlocuim cu altul sau va rambursam banii.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT. Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

 

7. Returul produselor

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, actualizata si republicata, consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta si sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga, pentru produse, de la data primirii lor de catre client.

In cazul produselor achizitionate de  pe site-ul PowerConnect termenul de denuntare unilaterala a contractului este de 15 zile.

In cazul exercitarii dreptului de denuntare unilaterala a contractului incheiat la distanta de catre client, in conditiile stabilite de lege, PowerConnect are obligatia sa ramburseze sumele platite de client fara a-i solicita acestuia cheltuielile aferente rambursarii sumelor. Rambursarea acestora se va face in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre client.

Returul produsului se face doar in conditiile in care acesta a fost cumparat online, de pe site-ul PowerConnect, este intact, iar continutul pachetului produsului este complet. Produsul trebuie sa fie insotit de factura de achizitie. Trimiterea produselor se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI telefonic sau la info@powerconnect.ro

 

8. Comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul PowerConnect pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Vanzatorul nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligat sa plateasca nici un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. In cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Vanzatorului si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Vanzatorul nu isi asuma nicio responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

 

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul PowerConnect este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Vanzatorului nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Vanzatorul nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului PowerConnect.

Vanzatorul nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul PowerConnect. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

 

10. Confidentialitate

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, PowerConnect  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este crearea unei baze de date cu clientii interesati de ofertele si produsele noastre, acestia urmand sa primeasca informari despre eventualele promotii. PowerConnect prelucreaza datele cu caracter personal furnizate de dvs. prin acest document in scopurile: "reclama, marketing si publicitate" si "statistica". Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la departamentul juridic, la sediul firmei Power Connect Net SRL din Baia Mare, Str. Victoriei 35A/8.

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Mesajele Vanzatorului sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de PowerConnect. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

 

11. Litigii si dispoziti finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe PowerConnect sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de niciun articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Maramures. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Pentru informatii suplimentare va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email la adresa info@powerconnect.ro. In cazul oricaror sugestii sau reclamatii puteti folosi formularul online destinat acestui scop.

 

platforma e-commerce by SilkWeb

Copyright © SC POWER CONNECT NET SRL 2023. Toate drepturile rezervate. Cui: RO 31012382, Nr.reg. J24/1099/2012